Partnere

Norsk Sommelier Utdannelse samarbeider tett med flere viktige aktører innenfor vårt felt for at skolen skal bli så god som mulig for deg som elev.


Våre partnere er:

• Riedel er i dag verdens ledende produsent av vinglass. Vi bruker kun Riedelglass i vår undervisning, og til eksamen. Ta kontakt med Howard AS på tlf 23 08 41 30

• Norsk Vinkelnerforening Se mer på www.vinkelner.no

• Multibev leverer topp kvalitet mineralvann til Norsk Sommelier Utdannelse. Våre studenter kan velge mellom sprudlende San Pellegrino eller vann uten kullsyre fra Acqua Panna.

• Nespresso er pioneren og referansen for porsjonskaffe av høyeste kvalitet. Nespresso vil være en bidragsyter til fokuset på den avsluttende delen av et måltid, den delen mange sitter igjen med som fullfører helhetsinntrykket. Med deres Grands Crus-kaffe, smarte og prisbelønte kaffemaskiner og personlig service, vil Nespresso følge oss gjennom året med kaffeopplæring og kaffetasting.

Nespresso er en kaffeleverandør som jobber kontinuerlig for bærekraftig utvikling for å sikre fremtidig tilgang på kaffe av høy kvalitet, og samtidig beskytte livsgrunnlaget for bøndene som dyrker den.

For mer informasjon gå til: www.nespresso.com/pro